Arama sonuçlarınız

1. admin

Hepa's & Hepa's Exceptional Silah Rehberi

Merhabalar, Hepa's Item & Hepa's Exceptional Item Yapımı aşağıdaki gibidir. Fotoğraflarda gerekli olan materyal adetlerini görebilirsiniz. Hepa's Item Materyallerini sadece Collection Race Etkinliklerinden elde edebilirsiniz. NPC : Changer (Shozin) ITEM TYPE ORAN MAVİ TRİNALI...
  2. admin

Party Monster Stone Hakkında & Bilgi

Değerli Oyuncularımız; Sunucumuzun " Party Monster Stone " sistemi aşağıda belirttiğimiz gibidir. Oyunumuzu keyifli, sorunsuz ve kolay oynamanız için elimizden gelen tüm gayret ile siz değerli oyuncularımızın beğenisine sunuyoruz. Party Monster Stone Nedir? Minimum 2 kişi ( Party ) ile...
  3. admin

PERK SİSTEMİ

Merhabalar KOX Ekibi Olarak Sizlere Sunacağımız Yeni Özelliklerimizden Bahsedeceğim. Unutmayınız Bu Tür Modifiye Edilmiş Birçok Özellik Ve Sistemsel Değişiklikler Sizlerin Daha Kaliteli Ve Rahat Bir Şekilde Oyunda Zaman Geçirmenizi Sağlayacaktır. Perks Sistemi Nedir ? Karakterinizi Sizden...
  4. admin

OTO UPGRADE SYSTEM

Low, Middle, Hight, Upgrade Scroll(Ezik bus Max +5) scrolları entegreli bir şekilde kullanabilme. Toplam Upgrade yapılan, başarılı Upgrade yapılan ve Upgrade sonucunda başarısız olup kaybolan item sayılarını gösterme. Upgrade hızını ayarlayabilme. Kullanıcıların hızlı upgrade kullanmaları...
  5. admin

PREMIUM ÖZELLİKLERİ

Merhaba KOX oyuncuları, NOT: Premium hediyesi olarak verilen kanatlar, premium'u kırdırdığınız karakterin sınıfına göre değişiklik gösterir. Örneğin; Warrior ve Rogue karakter ile premium kırdırırsanız War wing. Mage ve Priest karakter ile premium kırdırırsanız Dragon Wing alırsınız. EXP...
  6. admin

dsadsa

dsadas
  7. 70 QUEST DEĞİŞTİRME

70 QUEST DEĞİŞTİRME

1. ADIM = > QUESTİNİZİ SHOZİN NPCSİNDEN KIRIDIRIYORSUNUZ. 2. ADIM = > 70 Quest Exchange Kağıdı Elde Ediyorsunuz 3.ADIM => PUSTAN 70 Questinizin Seviyesine Uygun Olan 70 Quest Transfer Kağıdını Alın. 4.ADIM => Elde Ettiğiniz 70 Quest Exchange Kağıdı ve 70 Quest Transfer ile birlikte KC...